Friday, February 20, 2009

Richard Williamson rendőri kísérettel tér
"haza hazájába"...
ˇ
Újsághír: A hatvankilencedik évében járó Williamson 2003 óta a Buenos Airestől ötven kilométerre található La Rejában a Szűz Mária szeminárium igazgatója volt. E tisztségéről súlyosan antiszemita beállítottságának nyilvánosságra kerülése után leváltották. Múlt csütörtökön az argentín belügyminisztérium úgy döntött, hogy tíz napon belül el kell hagynia az országot, amiért „mélyen felháborította a lakosságot, a zsidóságot és az egész emberiséget". Miután Richard Williamson brit állampolgár, nem lehetett a szigetországba való belépését megakadályozni. Hírek szerint a következő napokban dönt arról, vajon kívánja- e pontosítani nézeteit a közvélemény számára.
ˇ
Lásd még: ITT

Eisenhower tábornok (a későbbi elnök) 1945-ben, mint a szövetséges haderők főparancsnoka az alábbi utasítást adta ki minden katonájának:
ˇ
„A lehetséges legtöbb do­kumentumra van szüksé­günk - legyen az film vagy tanúvallomás -, mert egyszer eljön a nap, ami­kor feláll valami elmebeteg és azt mondja, hogy mindez meg sem történt.”
ˇ
Sejtette hát, hogy ez valóban megtörténhet...!
ˇ
De vajon elmebetegségről van-e szó?...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mint az idevonatkozó újabb újsághírből tudhatni, Williamson püspök bocsánatot kért a Vatikántól és a túlélőktől (mit éltek voltaképpen túl, ha nem volt holokauszt?!), az okozott kellemetlenségért... Figyelemreméltó, hogy "tévedését" azzal magyarázza, hogy ő nem történész! - Vajon meddig terjed a világ képessége arra, hogy mit vesz tudomásul?...

No comments: