Wednesday, July 15, 2009


Eszik egymást a "médiákok"!...
ˇ
...de soha el nem fogynak!...
ˇ
Az ORTT magas erkölcsiségű illetéktelen illetékesei rendre csöndre intik a csatornákat... A minap az RTL Klub ítéltetett sok órás csöndre, most a TV2 válik hallgatag csatornává... Nagy baj nincsen, addig se terjesztik azt az átható rothadás-bűzt.
ˇ
De érdekesek az indokolások! Gyermekeink lelki üdvösségét védik, hogy délutáni órákban, amikor ugye minden gyermek árgus szemekkel nézi, amint hajbakapnak magas szinten a párok s küldik egymást melegebb vidékekre. Mert este már lehet. Akkor csak a gyermeklelkületű felnőttek válnak fertőzöttekké, de sebaj. Olyankor jöhet a gyilkosság, a pornó, győzike és minden más marhaság, csőstül. Meg az akciófilmek, meg a "sztárok" nemi élete, meg Niemand Arankák és Stinkfuss Armandok mélyinterjúi, miszerint hogy kell azt csinálni az ágyban meg ágyon kívűl és így tovább. Vajon kik lehetnek ezek? Hiába kiöregedtem a celebekből...
ˇ
Magam azonban - egy szempontból - nagyra becsülöm ezeket a csatornatöltelékeket, mert alvászavarokkal küszködvén, percek alatt alszom el ezeken a blődliken. Nincs az az altató, amely túltenne a hatásukon. Ezekből a percekből származik értesülésem mindarról, ami a csatornákon folyik.
ˇ
De egy dologgal nem foglalkoznak a magas erkölcsű illetékesek. Sem a hivatalok, sem az ájtatosok (egyházak, papok stb.). Ez pedig a politikai pornó! Ami ezekben a "műsorokban" folyik, az felmérhetetlen. Nincsen az az akciófilm, az a számítógépen generált tömeggyilkosság, az a mélytúrkáló lelki vájkálás, ami olyan fertőzést terjesztene, mint a politikai pornó.
ˇ
És hát persze a vacak színvonal. Hol vagyunk már attól, hogy lelkesen vitakozzunk arról: mi a "közszolgálatiság" és mi a "kereskedelmiség". Szelídlelkü eszteták dícsérték-szídták egykoron a Magyar Rádió termékeit. Hol vagyunk már ettől, ma, a Magyar Rádió iparcsarnokának "vacka" termelése idején.
ˇ
De mindegy is! Da capo! - gyerekek... Mindent leszámítva: jól vagyok. Hangsúlyozom: mindent leszámítva!...

No comments: